The SUPAIR Team

Marja Oppenoorth-Moonen
directeur

Ik heb aan de wieg gestaan bij de professionalisering van SUPAIR vanaf 1997. Inmiddels zijn wij verzelfstandigd en werken wij samen met de TU Delft, maar opereren wij in de commerciële markt.

Al jaren zet ik mij vol passie in, tezamen met mijn collega’s, om de (pas) afgestudeerden van zowel universiteit als HBO te adviseren, begeleiden en te bemiddelen naar een baan.

SUPAIR is al vele jaren erkend referent van de IND en gespecialiseerd in alle IND aanvragen. Ik help/adviseer zowel de non-EU’ers als de bedrijven hierin.

Ik ben echt een mensen-mens en vind dit werk ontzettend leuk en dankbaar werk.
Ik heb drie passies, nl.: kandidaten verbinden met bedrijven, huttenttrektochten in de Alpen en mijn kinderen.

Wil je meer (van mij) weten? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Equiano Spruit Bleeker
adviseur

Mijn naam is Equiano Spruit Bleeker. Als master of science van de TU Delft kan ik me verdiepen in de meer technische kennis van kandidaten en de wensen van bedrijven.

Na mijn afstuderen aan de TU Delft heb ik me aangemeld bij SUPAIR banen voor ingenieurs en heb ik het intakegesprek gehad met (mijn collega) Marja Oppenoorth-Moonen. Kort daarna ben ik met behulp van SUPAIR aan de slag gegaan als design engineer. Toen mijn baan als ontwerpingenieur klaar was, kwam ik in 2009 bij SUPAIR om aan de andere kant van de tafel te gaan zitten. Onze kandidaten helpen met een baan, inzicht krijgen in hun ambities en proberen hun passie te vinden is wat ik graag doe.

Ik ben geboren en getogen in Schiedam en woon al meer dan 20 jaar in Delft. Met mijn vrouw en twee kleine kinderen geniet ik erg van de stad Delft. In mijn vrije tijd rijd ik graag op de fiets, knutselen in huis en ga ik op stap met het gezin.

SUPAIR jobs for engineers

Mijnbouwstraat 120 (gebouw Science Centre)
2628 RX Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl