Testimonials

Jan
Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Tijdens de Delftse Bedrijvendagen kwam ik voor het eerst in contact met SUPAIR en kort daarna heb ik mij online aangemeld. Tijdens het eerste gesprek bij SUPAIR, hebben zij een goed beeld van mij gevormd. Naar gelang mijn interesses en mijn profiel, konden we dan samen op zoek naar de mogelijkheden die zij mij konden bieden. 

Wij hielden regelmatig contact en ik hield de website nauw in het oog voor (nieuwe) vacatures. Toen ik via SUPAIR mijn eerste gesprek bij een bedrijf had, gaven zij mij daar waardevolle tips voor. Na elke gesprek heb ik steeds alles nog even nabesproken met SUPAIR. Kortom, SUPAIR heeft mij geholpen goed wegwijs te maken en zij zijn steeds gemakkelijk te bereiken per email en telefoon. SUPAIR bedankt voor jullie werk en de unieke kansen die ik via jullie heb verkregen.

Imco
Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

SUPAIR mij heel goed bevallen. Ik had niet verwacht via een bemiddelingsbureau zo’n leuke baan te vinden. Jullie persoonlijke aanpak is mij heel goed bevallen. Ik vind dat jullie op een prettige manier opties voorleggen en daarbij ook enkel de vacatures naar voren brengen die geschikt zijn. 

Het bedrijf waar ik nu werk zag ik het vanaf het eerste moment zitten. Het voelde als een jong en dynamisch bedrijf waar ik genoeg mogelijkheden zou hebben om mij te ontplooien. Afgelopen jaar is ook zeker gebleken dat dit zo is. In de eerste twee maanden ben ik bezig geweest met het technisch-inhoudelijke gedeelte onder begeleiding van een project engineer. Na twee maanden werd ik gevraagd om mijn eerste project uit te voeren als project engineer. 

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe service en ben daarbij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe onderneming binnen het bedrijf. Een erg mooie uitdaging die ik fantastisch vind om aan te werken!

Freeke
Werktuigbouwkunde

Omdat ik wel wist wát ik wilde, maar niet wist bij wélk bedrijf ik dat zou kunnen vinden, heb ik mij ingeschreven bij SUPAIR. Het leuke van SUPAIR is dat je precies kunt aangeven wat je wilt en kunt, waarbij zij dan een geschikte baan voor je zoeken.

SUPAIR kan aangeven welke bedrijven bij je zouden kunnen passen, ook omdat zij ieder bedrijf al bezocht hebben en de sfeer ervan kunnen omschrijven. Omdat SUPAIR bij de TU Delft hoort, is bij hen bekend wat iedere studie inhoudt en dat is voor kandidaten én bedrijven erg prettig. 

Ik ben aan de slag gegaan als Mechanisch Ontwerper. Het leuke bij dit bedrijf is dat de ontwerper bij het hele ontwerpproces betrokken is, vanaf slechts enkele eisen van de klant op papier, totdat het product er staat. Je mag veel zelfstandig werken en kunt nu eindelijk eens de theorie van de universiteit in praktijk brengen!

Josine
Industrieel Ontwerpen

Op het moment dat ik mij bij SUPAIR inschreef, was ik al bijna een jaar werkzaam als junior projectleider bij een klein bureau voor projectmanagement. Ik wist inmiddels dat dit niet bij mij paste, maar ik had niet echt een idee van wat ik dan wel leuk vond. Ik meldde mij aan bij SUPAIR omdat ik folders had zien liggen op de faculteit en hoopte dat zij mij konden helpen met het vinden van een leuke baan.

SUPAIR nam uitgebreid de tijd om te begrijpen wat ik niet leuk vond aan mijn huidige functie en zij probeerden een beeld te krijgen van wat ik dan eventueel wel zou leuk vinden. Niet lang daarna belde SUPAIR op dat zij twee passende vacatures voor mij hadden. Eén paste bij mijn interesse in duurzaamheid en de andere als “sales engineer” bij een adviesbureau. Sales engineer sprak mij niet direct erg aan, maar zij overtuigden  toch in elk geval op gesprek te gaan. Het was echt een leuk bedrijf en er zou “van alles” mogelijk zijn.

Totaal blanco ben ik daar toen heen gegaan en SUPAIR had helemaal gelijk. Het klikte gelijk tussen mij en de directeur en één van de managers! Zij stonden open voor mijn eigen ideeën en interesses en de taken en verantwoordelijkheden van de nieuwe functie konden nog aangepast worden. Dat heeft geleid tot mijn huidige dubbelfunctie: de helft van de week ben ik werkzaam als adviseur en de andere helft als marketing en communicatie medewerkster. Die afwisseling vind ik heerlijk!

SUPAIR banen voor ingenieurs

Mijnbouwstraat 120 (gebouw Science Centre)
2628 RX Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl