Inschrijven

Inschrijven bij SUPAIR is gratis. Hoe beter en vollediger je inschrijving is, hoe gerichter wij voor je kunnen zoeken.
Zo werkt het in 5 stappen:

Stap 1: Online inschrijving
Schrijf je in via ons nieuwe inschrijfformulier.

Stap 2: Intakegesprek
Bij SUPAIR nemen we ruim de tijd voor je: gemiddeld duurt een intake anderhalf uur. Deze tijd gebruiken we om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke drijfveren en vaardigheden.

Stap 3: Solliciteer op vacatures
Je krijgt bericht zodra we een geschikte vacature voor je hebben. We bespreken deze vacatures telefonisch of je komt langs op ons kantoor. Houd ook zelf de vacatures op onze website in de gaten. Ben je enthousiast, dan sturen wij jouw geanonimiseerde cv en motivatie door naar onze opdrachtgever.

Stap 4: Op gesprek
Je hoort zo snel mogelijk of je op gesprek mag. Het kan zijn dat wij extra tips en informatie voor je hebben en je daarom van te voren uitnodigen. Na het gesprek horen we graag hoe het gegaan is. 

Stap 5: Aan het werk
Is het een wederzijdse match? Dan volgt een aanbod. Wij zorgen voor de gehele papieren afhandeling tot en met je indiensttreding. Dit doen wij ook voor jou als je direct in dienst komt bij onze opdrachtgever. Eenmaal aan de slag dan blijven we in contact. 

SUPAIR respecteert de privacy van iedereen die zich bij ons inschrijft. In onze privacystatement lees je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

SUPAIR banen voor ingenieurs

Rotterdamseweg 183 C (Radex gebouw)
2629 HD Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl