Inschrijven

Inschrijven bij SUPAIR is gratis. Hoe beter en vollediger je inschrijving is, hoe gerichter wij voor je kunnen zoeken.
Zo werkt het in 5 stappen:

Stap 1: Online inschrijving
Schrijf je gratis in en upload je cijferlijst en een pasfoto. Belangrijk: Er is geen mogelijkheid om je eigen cv bij te voegen, dus zorg ervoor dat je het formulier zo volledig mogelijk invult. Met deze informatie kunnen wij ons optimaal voorbereiden op het intakegesprek.

Spreek je Nederlands? Vul dan het Nederlandse inschrijfformulier in!
Gaat er onverhoopt iets mis tijdens het inschrijven, mail/bel ons: info@supair.tudelft.nl / 015 278 65 27.

Jouw inschrijving wordt per mail bevestigd met daarbij de tekst die je hebt ingevuld in de vorm van een cv. Hierna nodigen wij je uit voor een intakegesprek.

Stap 2: Intakegesprek
Bij SUPAIR nemen we ruim de tijd voor je: gemiddeld duurt een intake anderhalf uur. Deze tijd gebruiken we om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijke drijfveren en vaardigheden.

Stap 3: Solliciteer op vacatures
Je krijgt bericht zodra we een geschikte vacature voor je hebben. We bespreken deze vacatures telefonisch of je komt langs op ons kantoor. Houd ook zelf de vacatures op onze website in de gaten. Ben je enthousiast, dan sturen wij jouw geanonimiseerde cv en motivatie door naar onze opdrachtgever.

Stap 4: Op gesprek
Je hoort zo snel mogelijk of je op gesprek mag. Het kan zijn dat wij extra tips en informatie voor je hebben en je daarom van te voren uitnodigen. Na het gesprek horen we graag hoe het gegaan is. 

Stap 5: Aan het werk
Is het een wederzijdse match? Dan volgt een aanbod. Wij zorgen voor de gehele papieren afhandeling tot en met je indiensttreding. Dit doen wij ook voor jou als je direct in dienst komt bij onze opdrachtgever. Eenmaal aan de slag dan blijven we in contact. 

Geïnteresseerd?
Schrijf je bij ons in.
Spreek je Nederlands? Vul dan het Nederlandse inschrijfformulier in!
Do you speak English? Use the English registration form!

SUPAIR respecteert de privacy van iedereen die zich bij ons inschrijft. In onze privacystatement lees je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

SUPAIR banen voor ingenieurs

Mijnbouwstraat 120 (gebouw Science Centre)
2628 RX Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl