Voor bedrijven

Ik zoek een ingenieur. SUPAIR gaat voor u aan de slag!

Op zoek naar een ingenieur met of zonder werkervaring? SUPAIR heeft kennis van de markt en is gespecialiseerd in technisch talent. Wij verbinden bedrijven aan starters, professionals en internationals. Daarmee zijn wij een waardevolle schakel tussen het bedrijfsleven en de ingenieur.

Talentenpool

Ons uitgebreide kandidatenbestand bestaat voor 80 procent uit pas afgestudeerden en voor 20 procent uit ingenieurs met (enige) werkervaring. Onze bemiddeling is een zeer persoonlijke afstemming tussen kandidaat en het functieprofiel van het bedrijf.

Selectieprocedure

Wij selecteren op basis van kennis, karakter, talent en motivatie. Met iedere kandidaat hebben wij een uitgebreid intakegesprek en vervolggesprekken. Deze persoonlijke benaderwijze stelt ons in staat kandidaten te selecteren die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. 

Werkwijze

Aan de hand van het functieprofiel en uw wensen zoeken wij actief naar geschikte kandidaten. Wij verspreiden de vacature via onze website, social media en onze andere kanalen. Is de juiste kandidaat gevonden, dan stellen wij hem/haar (anoniem) aan u voor.

Alle communicatie tussen u en de kandidaat verloopt via SUPAIR.

Geslaagde bemiddeling

Gaan u en de kandidaat akkoord, dan spreken we van een geslaagde bemiddeling. Hierop geven we de samenwerking vorm: een direct dienstverband, inlening voor kortlopende projecten of een inleningsperiode met daarna de mogelijkheid tot indienstneming zonder verdere kosten.

Kennismigranten - erkend referent

SUPAIR is een erkend referent van de IND en wij zijn gespecialiseerd in alle aanvragen. Voor kandidaten van buiten de EU die in Nederland zijn afgestudeerd en voor ingenieurs (non-EU) die in Nederland willen werken, verzorgt SUPAIR de juiste verblijfsvergunning bij de IND.

Maatwerk

Ook andere vormen van samenwerking zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan pay-rolling en begeleiding van (startende) bedrijven bij het kiezen van de arbeidsvorm. 

Meer weten?

Behoefte aan meer informatie? Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij gaan graag met u in gesprek.

SUPAIR banen voor ingenieurs

Rotterdamseweg 183 C
2629 HD Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl