Voor bedrijven

Ik zoek een ingenieur

SUPAIR gaat voor u aan de slag

Talentenpool

Ons uitgebreide kandidatenbestand bestaat voor 80 procent uit pas afgestudeerden en voor 20 procent uit ingenieurs met (enige) werkervaring. Onze bemiddeling is een zeer persoonlijke afstemming tussen kandidaat en het functieprofiel van het bedrijf.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Werkwijze

Aan de hand van het functieprofiel en uw wensen zoeken wij actief naar geschikte kandidaten. Wij verspreiden de vacature via onze website, social media en onze andere kanalen. Is de juiste kandidaat gevonden, dan stellen wij hem/haar (anoniem) aan u voor.
Alle communicatie tussen u en de kandidaat verloopt via SUPAIR.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Selectieprocedure

Wij selecteren op basis van kennis, karakter, talent en motivatie. Met iedere kandidaat hebben wij een uitgebreid intakegesprek en vervolggesprekken. Deze persoonlijke benaderwijze stelt ons in staat kandidaten te selecteren die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Geslaagde bemiddeling

Gaan u en de kandidaat akkoord, dan spreken we van een geslaagde bemiddeling. Hierop geven we de samenwerking vorm: een direct dienstverband, inlening voor kortlopende projecten of een inleningsperiode met daarna de mogelijkheid tot indienstneming zonder verdere kosten.

Kennismigranten: erkend referent

SUPAIR is een erkend referent. Voor kandidaten van buiten de EU die in Nederland zijn afgestudeerd en voor ingenieurs (non-EU) die in Nederland willen werken, verzorgt SUPAIR de juiste verblijfsvergunning bij de IND.

No cure no pay

SUPAIR werkt op basis van no cure no pay. Komt de samenwerking onverhoopt niet tot een geslaagde bemiddeling? Dan berekenen wij geen kosten aan u door.

Meer weten?

Behoefte aan meer informatie? Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij gaan graag met u in gesprek.

SUPAIR banen voor ingenieurs

Mijnbouwstraat 120 (gebouw Science Centre)
2628 RX Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl