Voor bedrijven

Ik zoek een ingenieur. SUPAIR gaat voor u aan de slag!

Op zoek naar een ingenieur met of zonder werkervaring? SUPAIR heeft kennis van de markt en is gespecialiseerd in technisch talent. Wij verbinden bedrijven aan starters, professionals en internationals. Daarmee zijn wij een waardevolle schakel tussen het bedrijfsleven en de ingenieur. 

Talentenpool
Ons uitgebreide kandidatenbestand bestaat voor 80 procent uit pas afgestudeerden en voor 20 procent uit ingenieurs met (enige) werkervaring. Onze bemiddeling is een zeer persoonlijke afstemming tussen kandidaat en het functieprofiel van het bedrijf. 

Selectieprocedure
Wij selecteren op basis van kennis, karakter, talent en motivatie. Met iedere kandidaat hebben wij een uitgebreid intakegesprek en vervolggesprekken. Deze persoonlijke benaderwijze stelt ons in staat kandidaten te selecteren die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Werkwijze
Aan de hand van het functieprofiel en uw wensen zoeken wij actief naar geschikte kandidaten. Wij verspreiden de vacature via onze website, social media en onze andere kanalen. Is de juiste kandidaat gevonden, dan stellen wij hem/haar (anoniem) aan u voor.
Alle communicatie tussen u en de kandidaat verloopt via SUPAIR.

Geslaagde bemiddeling
Gaan u en de kandidaat akkoord, dan spreken we van een geslaagde bemiddeling. Hierop geven we de samenwerking vorm: een direct dienstverband, inlening voor kortlopende projecten of een inleningsperiode met daarna de mogelijkheid tot indienstneming zonder verdere kosten. 

Kennismigranten: erkend referent
SUPAIR is een erkend referent. Voor kandidaten van buiten de EU die in Nederland zijn afgestudeerd en voor ingenieurs (non-EU) die in Nederland willen werken, verzorgt SUPAIR de juiste verblijfsvergunning bij de IND.

No cure no pay
SUPAIR werkt op basis van no cure no pay. Komt de samenwerking onverhoopt niet tot een geslaagde bemiddeling? Dan berekenen wij geen kosten aan u door.

Maatwerk
Ook andere vormen van samenwerking zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan pay-rolling en begeleiding van (startende) bedrijven bij het kiezen van de arbeidsvorm. 

Meer informatie

Behoefte aan meer informatie? Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Wij gaan graag met u in gesprek.