Ik ben (bijna) ingenieur

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? (Bijna) afgestudeerden en ingenieurs met werkervaring van alle technische universiteiten en hogescholen zijn welkom bij SUPAIR.

Studenten

Van universiteiten en hogescholen uit heel Nederland.

Starters

(Net) afgestudeerd
(Net) gepromoveerd

Professionals

Met werkervaring

Internationals

Zowel uit de EU als non-EU

Toonaangevende werkgevers

Ons streven is om iedere ingenieur een uitdagende baan aan te bieden, waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Wij werken veel samen met MKB’s en toonaangevende bedrijven. Goed voor je CV dus!

Verse vacatures

Houd jij de website in de gaten voor interessante vacatures, dan houden wij het aanbod vers! Als zich een perfecte vacature voor jou aandient, nemen we direct contact met je op. Bekijk de vacatures.

Advies en begeleiding

SUPAIR biedt persoonlijke begeleiding van het intakegesprek tot en met het tekenen van het contract. Zo kan het fijn zijn tips en tricks te krijgen wanneer je op gesprek gaat bij een opdrachtgever. Is er een match? Dan verzorgt SUPAIR ook de contractonderhandelingen. 

Inschrijven

Onze adviseurs zetten zich in voor iedereen die zich inschrijft bij SUPAIR. Het enige wat wij van jou wensen is je volledige inzet. Geïnteresseerd? Schrijf je direct in!

SUPAIR banen voor ingenieurs

Mijnbouwstraat 120 (gebouw Science Centre)
2628 RX Delft
015 278 65 27
info@supair.tudelft.nl